articole


2016-09-07

21 Dec 2016

21 Dec 2016

.


2016-08-18

.


2016-10-14

1-2 Dec 2016

1-2 Dec 2016
2016-08-18

.


2016-08-18

.


2016-08-18

.


2016-10-14

4-5 Nov 2016

4-5 Nov 2016
2016-08-05

Musicalul FROZEN la Bucuresti in 2016

Musicalul FROZEN la Bucuresti in 2016

Sâmbătă 8 Octombrie 2016 17:30
Sala Palatului

Dupa 2 ani de pregatiri, Theater du Soleil prezinta pentru o singura zi - pe data de 8 octombrie 2016 - un spectacol grandios: FROZEN in premiera la Sala Palatului din Bucuresti.

Inspirata din basmul "Craiasa Zapezilor" a lui Hans Christian Andersen, Frozen prezinta povestea printesei neinfricate Anna care porneste intr-o calatorie epica pentru a o gasi pe sora ei Elsa, regina care prin puteri supranaturale pastreaza regatul Arendelle intr-o iarna vesnica. Anna va fi insotita de Kristoff si renul lui loial Sven. Intr-o cursa contra cronometru, ei lupta cu creatura de zapada Marshmallow si vor intampina nenumarate obstacole magice.

Show-ul va fi asigurat de 10 actori principali, 60 de balerini, 40 de tehnicieni si o orchestra de 20 de instrumentisti.

Biletele au preturi cuprinse intre 100 si 350 lei.


2016-08-05

Fundația Română pentru Excelență în Muzică, în parteneriat cu Filarmonica ”George Enescu” și Institutul Cultural Român, prezintă pe 7 și 8 octombrie 2016 două concerte-spectacol cu actul I al operei Parsifal de Richard Wagner, cu ocazia deschiderii de gală a stagiunii 2016/17 a Filarmonicii ”George Enescu”.

Cel mai important eveniment cultural -muzical al anului în România
•Două spectacole de înaltă ținută artistică.
•Proiectul Parsifal implică muzicieni români și instituții din România, care colaborează cu artiști străini de cel mai înalt nivel artistic

ARGUMENTE
„Proiectul «PARSIFAL la Ateneul Român», inițiat în luna mai 2015, este un început de construire a unei tradiții a stilului wagnerian în România, care implică artiștii români în colaborare cu artiști străini renumiți, pentru a familiariza publicul cu opera marelui compozitor german” (Christian Badea)

Publicul român va beneficia de spectacole de cea mai înaltă ținută artistică, susținute de artiști de renume mondial.
Sub bagheta maestrului Christian Badea se vor afla orchestra și corul Filarmonicii George Enescu și soliștiiinvitați, considerați cei mai mari interpreți wagnerieni la ora actuală:
•Ștefan Vinke (Parsifal)
•Petra Lang (Kundry)
•Eric Halfvarson (Gurnemanz)
•Bela Perencz (Amfortas)

Concertele –eveniment « Parsifal la Ateneul Roman » -concept nou și unic atât în România, cât și în lume, deoarece prezintă creația lui Wagner într-un spectacol în care publicul se află în mijlocul acțiunii

Parsifal este un spectacol complet care se împletesc componentele muzicale (orchestra, cor, soliști) cu elemente de teatru complexe: lumini, decor, costume, efecte speciale vizuale și de sunet
Sunt folosite caracteristicile acustice și arhitecturale ale sălii Ateneului, o sală-monument istoric, care joacă un rol esențial prin arhitectura și acustica sa unică în lume, astfel încât experiența publicului este copleșitoare.

 


2016-08-05

Bucharest Street Food Festival Prima editie

Bucharest Street Food Festival Prima editie

Vineri 9 Septembrie 2016 17:00

Prima editie Bucharest Street Food Festival va avea loc in septembrie! Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food va avea loc in weekendul 9-11 septembrie, in Capitala.


Ideea de street-food, desi foarte la moda in ultimii ani in intreaga lume, are, de fapt, o istorie foarte veche. Incepand cu Grecia Antica si ajungand pana in China sau Turcia, mancarea vanduta pe strada, pentru ca asta inseamna, de fapt, “street-food” a avut o istorie lunga si interesanta. Astazi, este, fara doar si poate, un must-have pentru mai toate orasele sau centrele culturale, devenind parte integranta din peisajul cultural urban.
Bucharest Street Food Festival va aduce laolalta peste 20 de vendori, atat din Bucuresti, cat si din intreaga tara: rulote, trucks, carute, standuri, biciclete, toate fiind mijloace tipice din care se comercializeaza street-food. Evenimentul va include varietati culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clatite, inghetata si multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food, publicul putand astfel sa se bucure de o incursiune completa in aceasta modalitate de a servi mancarea ce a devenit din nou, in ultimii ani, extrem de populara.

Gandit ca un eveniment culinar pentru toti iubitorii de mancare, festivalul se va adresa atat consumatorilor de carne, cat si veganilor si vegetarienilor, sortimentele de la Bucharest Street Food Festival fiind selectionate astfel incat sa satisfaca toate gusturile.
Pe langa bucataria in sine, festivalul va include si acelasi concept de street-food dedicat insa bauturilor, consumatorii putand degusta prosecco, cafea si bere artizanala, vinuri alese si multe altele.

Intrarea la Bucharest Street Food Festival, ce va avea loc in perioada 9-11 septembrie, va fi libera, urmand ca detalii despre zona centrala a Capitalei in care se va desfasura evenimentul sa fie anuntate in curand


2016-08-05

Concursul international George Enescu


2016-08-05

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole 1-4 Sept 2016

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole 1-4 Sept 2016Competiție sportivă ecvestră, care are loc în fiecare an, şi la care participă sportivi din țările balcanice Ultima Balcaniadă organizată de ţara noastră a fost în 2001,la Piatra Neamţ Evenimentul este organizat în 2016 de România, după 17ani, la Clubul Regatul cailor din Adunaţii Copăceni-Giurgiu
2016-08-18

.


2016-08-24

FESTIVALUL AMBASADELOR

FESTIVALUL AMBASADELOR

Festivalul Ambasadelor reprezinta o poarta catre alte culturi, un eveniment care va contribui la sporirea prestigiului si atractivitatii capitalei Romaniei. Acest eveniment cultural, social, interactiv, cu participarea mediului diplomatic si a institutiilor publice, va aduce Bucurestiului si locuitorilor sai o componenta de interactiune, cunoastere si, de ce nu, un mod de petrecere a timpului liber intr-un atmosfera relaxata.

Bucurestiul reprezinta mediul propice pentru creionarea unor parteneriate si initiative care conduc la dezvoltarea de proiecte intre state cu specific cultural variat, fiind benefice, in acelasi timp, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere social pentru comunitatea diplomatica, cetatenii orasului, ai statului roman, institutiile statului, partenerii privati si organizatiile non-guvernamentale. Cultura poate functiona si ca o platforma de stimulare a mediului economic, punand bazele unei mai bune cunoasteri a posibilitatilor de investitii prin “degustari” muzicale sau a produselor traditionale specifice, prin contactul cu mediile de afaceri, institutional, diplomatic si, nu in ultimul rand, cu societatea.

Festivalul Ambasadelor promoveaza in Bucuresti o initiativa de cultura contemporana si traditionala, facilitand dialogul si interactiunile interculturale intre publicul din Romania, mediul de afaceri si institutii cu misiunile diplomatice si comunitatile straine.

Festivalul fructifica mediul socio-cultural diversificat din Bucuresti, evenimentele din program propunandu-si un schimb inovativ de “produse” culturale, care se va transforma intr-o adevarata interactiune umana, sociala si de generatii.

August se termina cu a 2-a editie a Festivalului Ambasadelor, avand ca tema "Open your Culture". Festivalul este un eveniment cu un concept unic in peisajul cultural romanesc.


2016-06-14

Rihanna Tickets, 14 August 2016 – Piata Constitutiei

Rihanna Tickets, 14 August 2016 – Piata ConstitutieiBarbadian-born Rihanna broke into the music industry after a fateful meeting with music producer Evan Rogers. The following year, at the age of 16, she auditioned for Def Jam Records president Jay-Z. He instantly recognised her raw talent and unique commercial appeal, signing her to his record label. Her first single ‘Pon de Replay’ is a catchy blend of pop and reggae and it debuted in the billboard top 10. However, it was with the release of the critically acclaimed album ‘Good Girl, Gone Bad’ that Rihanna solidified her position as an international superstar. As Digital Songs Artist of the 2000s and one of the biggest selling artists in the world, Rihanna also knows how to put up a world class live performance. If you’re looking to hear Ms. Fenty sing hits from her latest album ‘Anti’ and a variety of chart topping tracks from her previous albums, then don’t miss out on buying tickets for the latest Rihanna Anti World Tour. Buy your Rihanna tickets on viagogo, the world’s largest source of live entertainment tickets. If you happen to have a few spare Rihanna tickets, you can also list them for sale on viagogo for free! All Rihanna concert tickets are protected by the viagogo guarantee, so you can find a wide selection of prices, seats and Rihanna tour dates from around the world with convenience on viagogo!
2016-08-05

Deep in the grass


2016-08-05

Jazz musical


2016-06-14

Michael Jackson Tribute - 7 July 2016

Michael Jackson Tribute - 7 July 2016

2016-06-14

Pies Festival – 17-19 June, Herastrau Park - Charles de Gaulle

Pies Festival – 17-19 June, Herastrau Park - Charles de Gaulle

2016-05-19


2016-06-142016-05-16

Totul despre cazare in regim hotelier

Totul despre cazare in regim hotelier

Tot mai multe persoane sunt interesate de ceea ce inseamna subiectul cazare in regim hotelier, iar acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceasta posibilitate de cazare este una dintre cele mai avantajoase. In aceste conditii, multe persoane de afaceri sau dintre cele ce se afla in vacanta opteaza pentru inchirierea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier. Acest domeniu s-a dezvoltat destul de mult si in tara noastra, pe piata serviciilor de cazare, insa sunt persoane care inca nu sunt familiarizate cu acest tip de cazare. In acest segment exista de asemenea companii ce pot oferi cele mai bune oferte pentru cazarea in regim hotelier, iar dumneavoastra nu va trebui decat sa va informati pentru a alege cele mai avantajoase oferte.

Daca sunteti interesati de ofertele si posibilitatile de cazare in regim hotelier, trebuie sa mai adaugam faptul ca acest domeniu este cel ce a preluat din conditiile de baza de cazare in hoteluri, adaptandu-le unui stil mult mai comod si mai agreabil. In aceste conditii, puteti opta pentru oferte de cazare in apartamente sau garsoniere, puse la dispozitie de companiile ce ofera servicii in acest domeniu. Veti avea multa libertate de miscare, iar zonele in care puteti gasi cazare in regim hotelier sunt foarte diversificate. Aceasta metoda de cazare este una cat se poate de simpla, fara costuri externe, fara receptie, avand mereu intimitatea dorita.

De asemenea veti avea la dispozitie un apartament intreg utilat si echipat asa cum va doriti dumneavoastra pentru a avea confortul necesar. Spunem acest lucru, deoarece veti avea posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de oferte, apartamentul pe care il veti inchiria. Inchirierea se va face exact pentru perioada in care veti avea nevoie de cazare si veti primi cheia apartamentului, iar la finalizarea cazarii veti preda cheia inapoi. In acest timp nu va va deranja nimeni cat timp veti sta in apartamentul inchiriat in regim hotelier, deoarece dumneavoastra veti deschide si veti inchide usa.

Intr-un apartament inchiriat in regim hotelier, veti avea posibilitatea de a gasi multe echipamente si dotari pe care le puteti utiliza ca si atunci cand va aflati in propriul apartament. In aceste conditii veti avea satisfactia de a va bucura de un apartament complet mobilat si utilat. Pentru a accesa aceste servicii de inchirieri in regim hotelier, este indicat sa va informati inainte de a lua decizia de a face o rezervare. Daca va veti informa, atunci veti avea posibilitatea de a lua deciziile potrivite, pentru cazarea dumneavoastra, iar in acest sens, va trebui sa tineti cont si de dorintele sau necesitatile pe care le aveti. Trebuie sa faceti acest lucru indiferent daca sunteti in cautarea unor posibilitati de cazare in interes de serviciu sau sunteti in vacanta.

Prin informare, veti avea posibilitatea de a va proteja impotriva unor eventuale situatii neplacute si veti sti sigur ca alegerea finala a fost cea mai potrivita. Daca veti dori sa va informati in legatura cu aceste servicii de inchirieri in regim hotelier, este indicat sa cautati pareri la prieteni, familie sau cunostinte. Este posibil sa stiti pe cineva care a luat decizia de a opta pentru aceste servicii, iar in aceste conditii, puteti cere o parere.

De asemenea, pentru a gasi informatiile dorite, puteti lua in calcul posibilitatea de a intra pe site-urile agentiilor de profil. Aici puteti gasi informatii, pareri si opinii ale unor persoane care au mai folosit servicii de acest tip. Oricum cazarea in regim hotelier a evoluat foarte mult in ultima perioada si in tara noastra, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta ofertele dorite. In acest sens, este indicat sa vizitati acest site, pentru a gasi oferte de cazare avantajoase de cazare in regim hotelier.


2016-04-25

Serviciile de cazare in regim hotelier Bucuresti sunt din ce in ce mai solicitate, chiar daca pana acum cativa ani, despre acest domeniu nu se stia mare lucru. Orice persoana poate lua in calcul inchirierea unei garsoniere sau a unui apartament in regim hotelier in cazul in care nu va dori sa opteze pentru un hotel. Cazarile in garsoniere sau apartamente in regim hotelier ofera un avantaj foarte mare tuturor persoanelor, iar aici putem aminti in primul rand despre intimitate. Puteti lua in calcul posibilitatea de a colabora cu unele companii ce pot oferi servicii in acest domeniu si care va pot ghida spre apartamentul dorit. De asemenea, puteti opta si pentru alte servicii impreuna cu cele de inchiriere in regim hotelier, iar aici putem aminti de inchirierea unei masini pentru a va prelua din locatiile in care veti ajunge.

Chiar daca veti opta pentru o cazare in regim hotelier, veti avea posibilitatea de a va bucura de serviciul de comanda pentru micul dejun sau pentru schimbarea lenjeriei. Exista companii de inchirieri in regim hotelier, ce pun la dispozitie si servicii de acest tip. Oricum, este necesar sa cautati ofertele potrivite inainte de a lua o decizie din acest punct de vedere. Daca veti opta pentru inchirierea unei locatii in regim hotelier, atunci veti avea posibilitatea de a va bucura de o bucatarie complet echipata si utiliata, cu aparatura electro-casnica.

In apartamentele sau garsonierele in care veti sta veti avea la dispozitie si internet sau telefonie fixa iar costurile de intretinere vor fi incluse in pretul de inchiriere in regim hotelier. Puteti intra in legatura cu o companie ce ofera servicii ideale pentru inchirierea in regim hotelier, iar pentru a le gasi puteti intra pe internet si sa faceti o simpla cautare. Prin serviciile de inchiriere in regim hotelier, veti avea posibilitatea de a trai o experienta foarte frumoasa, mai ales in cazul in care deciziiel luate anterior sunt cele mai potrivite.

Serviciile de inchirieri in regim hotelier, s-au dezvoltat destul de mult in ultimi ani si in tara noastra, mai ales in orasele mari. Aceste servicii sunt cele ce pot oferi o alternativa viabila si foarte potrivita pentru situatiile in care veti avea nevoie de cazare in Bucuresti si nu numai. Locatiile de cazare in regim hotelier sunt situate de cele mai multe ori in zone centrale ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a ajunge mult mai repede si usor in locatiile dorite.

Referitor la oferta pe care o aveti la dispozitie pentru inchirierile in regim hotelier, putem adauga ca este una destul de diversificata. In alta ordine de idei, datorita ofertei bogate, veti avea posibilitatea de a gasi imediat posibilitati ideale de cazare, ce se vor plia pe necesitatile pe care le aveti.

Beneficiile oferite de sistemul de inchiriere in regim hotelier sunt multiple si recunoscute. Din aceste motive tot mai multe persoane sunt interesate de acest domeniu si cauta informatii despre posibilitatile de inchiriere pe care le au. In plus, orice persoana poate avea mereu parte de intimitatea dorita pe perioada de cazare, deoarece intr-un apartament sau garsoniera inchiriata in regim hotelier, oricine se poate simti ca acasa. Acesta este si marele avantaj a locatiilor de acest tip, deoarece multe persoane isi doresc altceva decat o camera cu dimensiuni restranse in hotel.

Pentru a va informa in legatura cu acest subiect si pentru a gasi posibilitati ideale pentru cazare in regim hotelier in Bucuresti este indicat sa accesati aceasta pagina. Veti vedea mai apoi ca deciziile luate au fost cele mai potrivite, iar experienta oferita de inchirierea unei locatii in regim hotelier a fost minunata.


2016-04-21

Lansăm secțiunea de articole pe site-ul nostru

Lansăm secțiunea de articole pe site-ul nostru

Vom publica în curând articole cu privire la evenimentele și atracțiile din București, despre apartamentele în regim hotelier și alte subiecte de interes pentru oaspeții noștri.

Pe curand!