Termenii website-ului

Oaspeții noștri sunt obligați să semneze un acord de închiriere la sosire.

Facturile Suite Home se plătesc imediat după primirea proiectului de lege, fără nici o deducere, cu excepția cazului în alți termeni și condiții de plată sunt de acord în mod expres.

Animalele de companie sunt permise în Suite Acasa apartamente, în special cele înregistrate pentru a oferi asistență pentru persoanele cu handicap, cum ar fi Ghidul Dogs pentru nevazatori sau Dogs Audierea pentru surzi.

Copiii ale binevenită; putem oferi pătuț la cerere.

Subînchirierea și re-leasing a alocat apartamente, spații sau dulapuri, precum și invitația de a interviuri, vânzări sau evenimente similare necesită acordul prealabil scris al hotelului. Este interzisă utilizarea apartamentele noastre pentru petreceri sau reuniuni în care ocupanții de apartamente vecine pot fi afectate.

Suite Home este în drept să ceară în continuare un avans corespunzător sau un depozit de securitate de la client la începutul și în timpul șederii clientului, cu condiția ca o astfel de plată sau de securitate depozit în avans nu a fost deja plătită.

Metode de plată - Plata trebuie să fie făcută la noi în euro, lei sau dolari și trebuie să fie clar toate taxele bancare, variațiile cursului de schimb, precum și orice alte deduceri. Suntem încântați să accepte următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, numerar, la sosire sau prin transfer bancar.

Nici o taxă se va face pe cardul de credit, dacă anulați rezervarea cu cel puțin 48 de ore înainte de data sosirii (ora locala).

Ne rezervam dreptul de a percepe oaspeții costul daunelor rectificare, cauzate de actul deliberat, de neglijență sau imprudență a clienților. Trebuie să se observe o deteriorare după oaspete a plecat, ne rezervăm dreptul de a face o taxă de card de credit / debit oaspetelui, sau trimite o factură pentru suma la adresa înregistrată. Vom face toate acestea toate eforturile pentru a remedia eventualele daune intern înainte de a specialistilor contractante de a face reparații, și, prin urmare, va face toate eforturile pentru a menține orice costuri care oaspetele ar suporta la un nivel minim.

Capacitatea maximă pentru o unitate este determinat la momentul rezervării și nu trebuie să depășească acest număr (de persoane).